Ceylanlı Takuşlar İlkokulu

Vizyon: * Eğitimde kaliteyi daima en üst seviyede tutmayı gözeterek, * hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, evrensel düzeyde gerekli bilgi ve donanıma sahip, yaşamında mutlu ve başarılı bireyler yetiştirerek geleceğin dünyasına yön veren * ulusal düzeyde lider bir eğitim kurumu olarak daima ilerlemektir.

Misyon: * Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, benimseyen, yurdunu seven, * Çağdaş, demokratik ve lâik, * Ulusal ve evrensel değerlere saygılı, * Değişim ve gelişime açık, * Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, * Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, * Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, * Yaratıcı ve üretken, * Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, * Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Ceylanlı Takuşlar İlköğretim Okulu´nun temelleri 20 şubat 2009 yılında Takuş ailesinden rahmetli Mehmet Takuş´un eşi Hamame Takuş´un destekleri ve çabalarıyla inşaSı başlanmış daha sonra Takuş ailesinin diğer mensuplarının yardımı ile 2010 yılında tamamlanmış ve aynı yıl Eğitim-Öğretim yılına başlamıştır. 2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren okulumuzda etkilişimli (Akıllı) tahta kurulumu yapılmıştır.

Saatler: İkili eğitim yapılmaktadır.
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ceylanlitakuslarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - CEYLANLI MAH. 1004 SK. CEYLANLI TAKUŞ İLK ÖĞRETİM OKULU BLOK NO 62 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :İkili eğitim

Yerleşim Yeri - Ceylanlı Mah. Abdullah Gül Bulvarı Okul Sitesi No:133 Akçakale/ŞANLIURFA

Ulaşım Şanlıurfa Akçakale Arası halk otobüsleri ,Özel Araçlar

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL :50 KM olup okulumuz ilçe merkezindedir. Şehiriçi araçlarla okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.